Begrafenisondernemer PLUYM

BEGRAFENISSEN - CREMATIES - FUNERARIUM

urnenveldmonument

 

Als men gecremeerd wordt kan men een monument plaatsen op deze plek, zodat herdenken plots een heel ander gegeven wordt. Wij leveren en plaatsen het gewenste urnenveldmonument of columbariumplaat. 

Herdenkingsmonumenten zijn doorheen de jaren heen mee geëvolueerd. Wij proberen ons te onderscheiden door in te spelen op de nieuwe trends. Uiteraard vindt u ook de klassieke monumenten terug in ons gamma.

Het herdenkingsmonument moet passen binnen bepaalde afmetingen, afhankelijk van de gemeentelijke regels.

Door de juiste combinatie van materiaalsoorten en (beletterings)technieken kan een herdenkingsmonument zodanig ontworpen worden dat het de karakteristieken van de overledene zal typeren.

 

Materiaalsoort

De keuze van de materiaalsoort is hierbij een cruciaal element. Herdenkingsmonumenten kunnen vervaardigd worden uit graniet, witsteen, arduin, cortenstaal, beton, rvs, hout, glas of ruwe natuursteen rotsen.

 

Belettering

Een herdenkingsmonument kan op verschillende manieren belettering bevatten. Er zijn tal van mogelijkheden, waaronder het klassieke zandstralen, lasergravures, opgezette letters, uitgefreesde letters en V-gravures.

 

Toebehoren

Door het toevoegen van extra accessoires zoals een porseleinfoto, een fotoblok, lantaarn, gedenksteen…kan een herdenkingsmonument persoonlijker gemaakt worden. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden.

 

Plaatsing

De plaatsing van het herdenkingsmonument wordt met uiterste zorgvuldigheid door ons uitgevoerd.

Wanneer een naam of datum toegevoegd moet worden aan het herdenkingsmonument dan zorgen wij voor de afname, het vervolledigen van naam en datum.

De kostprijs van het herdenkingsmonument kan ingebracht worden in de successie zodat u minder erfenisrechten betaalt.  Het hoeft daarvoor nog niet geplaatst worden, een getekende offerte is reeds voldoende.

 

Afspraak maken

Wij ontvangen u graag in onze winkel gelegen Marktplein 2. U hoeft daarvoor wel een afspraak te maken. Zo kunnen wij voldoende tijd voorzien om alle mogelijkheden samen met u te overlopen.

In de toonzaal hebben we een aantal modellen maar de collectie is natuurlijk veel ruimer. U kan ook uw keuze maken via de catalogus of de site van onze verdeler www.interstone.be of www.westdecor.be.

 

Herdenkingsmonumenten worden veelal gepersonaliseerd omdat dit een tastbare herinnering is aan de overleden persoon. Wij staan klaar om jullie hierin zo goed mogelijk te begeleiden.